+32(0)474 788 434 contact@floridavakantie.be
DE OMGEVING

DE

OMGEVING

Vanaf de luchthaven

Route vanaf Orlando International Airport
Let op: voorzie enkele biljetten van 1 USD voor tol en hou het wisselgeld (muntstukjes) bij de hand voor de onbemande tolpoorten.

 

  • Neem op de luchthaven van Orlando de South Exit. Zit je aan de verkeerde kant? Blijf dan even doorrijden op de ring rondom de luchthaven.
  • Volg deze baan en neem vervolgens de afrit rechts naar de SR-417 (de Central Florida Greeneway ). Al gauw kom je een eerste tolpoort tegen.
  • Blijf deze SR-417 volgen tot aan afrit 10 – John Young Parkway (Pkwy).  Neem deze afrit en rij door de tolpoort. Eenmaal voor bij de tolpoort, hou je links aan (richting South John Young Pkwy).
  • Je volgt de South (S) John Young Pkwy een aantal kilometer. Hierna verandert deze baan van naam in Bermuda Avenue (Ave.).
  • Blijf deze volgen tot op het kruispunt met de West Irlo Bronson Memorial Highway (US 192 ). Neem hier rechts. (Op de rechterhoek staat een CVR-Pharmacy winkel – maar pas op: eerder op de baan waren er nog CVR-Pharmacys).
  • Blijf deze baan volgen. Wanneer je rechts een Steak ‘n Shake ziet, is het tijd om links voor te sorteren. Op het kruispunt, draai je dan links af (N Bass Road).
  • (Meteen na de hoek, rij je dan een grote Wal-Mart voorbij.)
    Nog even volhouden: je bent er bijna. Volg deze baan, tot je links de Creekside Boulevard (BLVD) ziet. (De ingang van onze community ligt recht tegenover de ingang tot “Give Kids the World”).
  • Draai deze baan op en neem vervolgens de tweede straat rechts. Je bent nu in de Bay Brook Drive.

Zon Zin om naar Florida te gaan?

Check beschikbaarheid

De community

Onze villa is gelegen in de rustige Creekside Community. Deze community is gelegen op enkele 100-den meters van de US-192, lokaal ook de West Irlo Bronson Memorial Highway genoemd.

De community heeft 2 ingangen, waarvan de eerste zich recht tegenover “Give Kids the World” bevindt (een amusementspark voor kinderen met levensbedreigende aandoeningen en tevens opgericht door een Belg).

In Creekside is er geen doorgaand verkeer, wat de community heel aangenaam en heel veilig voor kinderen maakt. Achteraan in de community is er een meer, waarrond gewandeld mag worden.
De meerderheid van de bewoners zijn Amerikanen die er permanent verblijven. Dit verlaagt de kans op criminaliteit drastisch.

Onze community is ook ideaal gelegen ten opzichte van de activiteiten: op nog geen 5 minuten is er een Wal-Mart (grote supermarkt) en na nog geen 10 minuten rijden sta je in Old-Town Kissimmee (kermispark en tal van giftshops). Verder bevinden er zich tal van eetgelegenheden in de nabijheid en bevinden de grote pretparken (Disney World, Universal Orlando en Seaworld) zich op slechts 20-25 minuten rijden!

 

Zon Zin om naar Florida te gaan?

Check beschikbaarheid