+32(0)474 788 434 contact@floridavakantie.be

ONZE VILLA

ONZE

VILLA

Buitenkant en zwembad

De inkom van onze villa is naar het noorden gericht, waaruit volgt dat de achterkant, waar zich het zwembad bevindt, op het zuiden uitkijkt.  De tuin is afgezet met een haag (geplant in 2011) zodat je volledig privé van de tuin en het zwembad kan genieten.

De kooi rond het zwembad is gemaakt van gaas (dus geen glas). Dit zorgt voor bescherming tegen insecten en het vermijdt dat er vuil in het zwembad komt.   Op de koop toe zorgt dat voor een verkoelend briesje op warme dagen, de lucht zit niet opgesloten.

De diepte van het zwembad varieert tussen 1m en 1m80. Duiken is niet toegelaten.

In de koudste maanden van het jaar is het mogelijk om zwembad te verwarmen (doorgaans tussen eind oktober en begin maart – meer details bij onze algemene voorwaarden).

Naast het zwembad is er ook tuinmeubilair voorzien om gezellig buiten te eten of om ’s avonds een glaasje te kunnen drinken buiten.  Wanneer het donker is buiten, kan het zwembad verlicht worden!

Zon Zin om naar Florida te gaan?

Check beschikbaarheid

In de villa

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer beschikt over een dubbel bed. Deze kamer is voorzien van een LCD-TV en geeft een directe toegang tot de hoofdbadkamer (met aparte douche en bad). In deze slaapkamer is er eveneens een kleine safe, om je waardevolle spullen veilig op te bergen.  Het zicht door het raam geeft uit op het zwembad.

Tweede slaapkamer
Ook de tweede slaapkamer is voorzien van een dubbel bed en een nieuwe LCD TV.  Eveneens zijn de nodige kasten voorzien om al je spullen in op te bergen.

Derde slaapkamer
De derde slaapkamer is aangepast voor kinderen (al kunnen volwassenen hier ook perfect slapen). In deze kamer bevinden zich 2 enkele bedden en een grote opbergkast.  Door het raam kijk je uit op het zwembad.

Hoofdbadkamer
De hoofdbadkamer is toegankelijk via de hoofdslaapkamer. Ze beschikt over een aparte douche en bad, 2 lavabo ’s en een afgescheiden toilet. Daarnaast is er ook een inloopkast voor het opbergen van valiezen. In deze kast kan je eveneens het strijkijzer en de strijkplank terugvinden.

Tweede badkamer
De tweede badkamer is wat kleiner als de eerste. Ze beschikt over een gecombineerde douche-bad, een toilet en een lavabo.
Deze badkamer bevindt zich tussen de tweede en de derde slaapkamer.

Keuken
Indien je wenst, kun je ook kokkerellen tijdens de vakantie: de keuken beschikt over alle uitrusting nodig voor het maken van maken van grote en kleine maaltijden: oven, fornuis, microgolf, koffiemachine, toaster, vaatwasser,…

 

Eetkamer
De eetkamer biedt plaats aan 6 personen (een tafel en 6 stoelen). Ook alle nodige glazen, borden en bestek zijn aanwezig!  Het raam geeft een zicht op de straat.  Eveneens in deze ruimte: een radio en een gecombineerde frigo/diepvriezer.

Woonkamer
De living is voorzien van twee nieuwe zetels en een nieuwe koffietafel, een eettafel en 6 stoelen.  Verder beschikt de living nog over televisie (digitaal kabelabonnement bij Brighthouse, inbegrepen in de huur), draadloze modem (Wifi Internet, inbegrepen in de huur) en een DVD-speler met enkele films.

Garage
In de garage is plaats voor 2 wagens. Tevens vind je in de garage nog wat spullen terug, zoals de vuilbak en emmers.

Waskamer
De waskamer is een kleine ruimte net voor de toegang tot de garage. In deze kamer bevinden zich de wasmachine en het droogapparaat, evenals de stofzuiger en schoonmaakmateriaal.

 

Zon Zin om naar Florida te gaan?

Check beschikbaarheid